Wie ben ik?

  Ik ben in 2001 begonnen met het fotograferen met een kennis. Daarna hebben wij samen bij Actieshot gefotografeerd. Dit heb ik een aantal jaren met veel plezier gedaan en rond 2010 ben ik begonnen voor mijzelf met Frentz Fotografie.

  Wat doe ik?

  Ik fotografeer het meest paarden op spring- en dressuurwedstrijden, veulenveilingen en rijpaardveilingen. Ook heb ik voor KNHS opdrachten gedaan en regelmatig ook voor BVA Auctions. Naast fotografie van paarden is fotograferen van kinderen iets wat ik erg leuk vind. Gewoon al spelende en vooral niet te geposeerd. Maar eigenlijk is het altijd leuk om te fotograferen, van bruiloft tot familie reünie. Ik ben altijd op zoek naar een mooie foto waar mensen blij van worden.

  Waar kom ik vandaan?

  Ik ben geboren en getogen in Nunspeet. Tot 2001 heb ik in een verpleeghuis gewerkt. Fotografie is als hobby en vervanging van paardrijden uitgegroeid tot Frentz Fotografie. Buiten dit geef ik nog wat privéles aan mensen voor dressuur en springen (instructeurs diploma heb ik gehaald rond 1995 in Ermelo). Jureren doe ik heel af en toe omdat ik daar weinig aan toe kom vanwege fotograferen op wedstrijden.

  Paarden fotografie

  U kunt door ons een fotoshoot laten maken van uw paard. De kosten van een fotoshoot zijn € 60,-. Dit is incl. een dvd met daarop de foto’s en excl. reiskosten. Het is mogelijk om deze fotoshoot te doen op kasteel Vosbergen in Heerde. De kosten op deze lokatie zijn € 65,- er worden dan foto’s gemaakt op 6 verschillende plekken bij het kasteel , waaronder voor het kasteel. Dit is een bijzondere lokatie voor uw fotoshoot.
  De fotoshoot duurt ongeveer 1,5 uur. Wij maken dan foto’s van het hoofd, standfoto’s en portretfoto’s. Dressuur- of springfoto’s behoren ook tot de mogelijkheden. Direct na afloop kunt u de foto’s meekrijgen op dvd.

  Naast een fotoshoot van uw paard is het ook mogelijk om een fotoshoot te maken van uw favoriete huisdier, uw kinderen, uw kleinkinderen, uw familie, enz. Hieronder ziet u een aantal mogelijkheden van een fotoshoot. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden. Heeft u zelf een leuk idee neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Wij kunnen ook de foto’s voor uw website verzorgen. Neemt u hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Voor voorbeelden kijk op : www.henhsporthorses.nl of www.engiekwakkel.nl

  Bruidsrapportage

  Ook het maken van een bruidsrapportage behoort tot de mogelijkheden. U kunt uw wensen van tevoren kenbaar maken. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over de rapportage wat betreft locatie, aantal foto’s enz.

  De foto’s worden op een dvd gebrand en digitaal aangeleverd. De foto’s kunnen eventueel bewerkt worden in zwart/wit, sepia of antiek. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

  Voor informatie over een bruidsrapportage vragen wij u contact met ons op te nemen om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van uw wensen kunnen wij dan een prijsopgave doen.

  © Copyright - Frentz Fotografie